Vriendschap tussen Colin en Gerben

Ik ben Gerben Gravendeel, 

getrouwd met Jeanne, en woon in Arnhem. Begin 2015 kreeg ik de diagnose ALS. Onze wereld stond compleet op z'n kop. Met de tijd die ik nog heb, wil ik me zoveel mogelijk inzetten voor het fondsen werven voor onderzoek naar ALS.

Ik ben Colin Fisher, 

een Engelsman en woon met mijn vrouw Jan deels in Londen en deels in Italië. Begin 2014 viel ik tijdens het skiën en brak mijn rug. Dat zette ook onze wereld ondersteboven. Als onderdeel van mijn fysieke en mentale herstel ben ik in 2015 begonnen met wegwielrennen. 

Onze vriendschap 
Jaren geleden ontmoetten wij elkaar in Italië. We deelden veel gezamenlijke interesses: lekker eten en drinken maar ook sportief bezig zijn. We werden al snel goede vrienden en deelden hoogte- en dieptepunten in ons leven.

Begin 2019 had Colin een idee. Hij wilde zijn 60e verjaardag in 2020 vieren met een episch lange fietstocht van zijn ene Woonplaats Londen naar zijn andere woonplaats Fano. Dan zou hij onderweg meteen geld kunnen inzamelen voor ALS. Gerben was meteen enthousiast en zo ontstond de "Giro Di Muscoli". 

 Jan, Gerben, Jeanne en Colin tijdens een planningssessie van Giro di Muscoli in Arnhem, mei 2019